Old Gaffers NL - OldGaffers NL

Ga naar de inhoud


OGA Sluitingstocht “Noord” - 19 en 20 september 2020

Onder het motto “Blijf in je bootje”

Ook het organiseren van een zeilevenement is anders dan voorgaande jaren.


Het kan niet op de manier waarop we dat gewend zijn, dus met voor en na het zeilen veel gezelligheid aan boord van een schip of een barbecue aan de wal. De nadruk zal meer liggen op het zeilen zelf en het aan boord zijn van je eigen bootje. Neemt niet weg dat een gezamenlijke maaltijd wel mogelijk is. Dat kan in een restaurant met inachtneming van de daar geldende voorzorgsmaatregelen.”

Op deze wijze denken wij een verantwoorde tocht te kunnen houden. Een voorstel voor een programma kan er als volgt uitzien. In de loop van vrijdag 18 september verzamelen in de haven van Marken. Invulling van de avond in overleg. Zaterdag een mooie zeiltocht waarbij afhankelijk van de wind en weersomstandigheden de Markerwadden kunnen worden aangelopen. Vervolgens zetten wij koers naar de gezellige en betaalbare verenigingshaven "Broekerhaven". Bij eetcafé "De Buren" kan je heerlijk eten. Daar is het ook mogelijk je enige drankjes aan te bieden namens de OGA.

Wisselprijzen worden dit jaar niet uitgereikt aan de snelste boot maar aan de boot die naar de mening van een onvrijwillig aangewezen commissie het best gezeild is en dat heeft niets met snelheid te maken. Dus meenemen die kussens en bokalen.  

Er is interesse getoond voor deelname van een lid uit Zeeland. Dus ook de bokaal ”Verste afstand varen voor deelname” graag inleveren.


Graag ontvangen wij tijdig een opgave van deelname of suggesties voor deze sluitingstocht. Met eventuele opmerkingen wordt natuurlijk rekening gehouden en kan dit voorlopige programma aangepast worden.

Als je inschrijft krijg je een week vooraf de deelnemerslijst gemaild en het definitieve programma.

Graag je opgave met onderbouwde opmerkingen naar karelmdeleeuw@gmail.com

Terug naar de inhoud